Fotografije iz Opatije (3. deo) / Photos from Opatija (part 3)

Dragi moji, drage moje,

Evo mene sa istom temom kao i poslednja dva puta. K’o švaba tra – la – la… Osećam se kao da glumim u španskoj seriji iz više nastavaka, al’ bez brige. Ova serija toliko dugo neće trajati, nema zapleta i intriga, ubistava, ljubavnika i ljubavnica, tek otkrivenih očeva dece za koju nisu znali i sličnih dogodovština. Samo jedna kraća retrospektiva podeljena u nekoliko etapa (zbog tematike i lakše preglednosti), koja će, možda, nekom biti zanimljiva. I što je još bitnije, obećala sam je, a znate kako se kaže: “Vo se drži za rogove, a čovek za reč.” Jeste da je primena ove izreke odavno izgubila na važnosti (vola verovatno i dalje možemo uhvatiti za rogove, ali čoveka za datu reč malo teže), al’ još uvek nisam spremna na odustajanje od iste. Bar ne u svim situacijama.

Na priloženim fotografijama možete videti detalje pogleda sa prozora hotela (Agava, Opatija). Meni lično je najdraža nekolicina slika napravljenih u predvečerje, pred nevreme, koje je u nekim drugim primorskim mestima izazvalo buru takvog intenziteta da su talasi i po nekoliko metara premašivali ivicu obale.

This slideshow requires JavaScript.

Tekst & Fotografije / Tekst & Photo: Tatjana Milic Babic
This entry was posted in Fotografija / Photography, PUTOVANJA / TRAVELS, ZANIMLJIVOSTI / INTERESTING and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Fotografije iz Opatije (3. deo) / Photos from Opatija (part 3)

 1. bas si uzivala :)))

 2. dollybel says:

  Huan mi je rekao da je Pablita noćas u snu pričala da si ti kćerka moje mame, u raspletu , negdje u 298 epizodi skontaćemo da smo sestre 😉

  uživaj uvijek
  srećan ti svaki dan

  • tatjanamb says:

   Sjajno si srocila komentar sestro slatka :lol:. Ali neeee… Moram da sacekam jos 295 epizoda da bih te nazvala sestrom :D.

   Pokusavam da jednu celinu, u ovom slucaju, ovogodisnji odmor, izdelim u neke smislene, neopterecujuce partije za one koje bi to moglo da interesuje, ali cu morati da promenim naslov jer ce stvarno liciti na spanske serije…. 😆

   Veliki pozdrav i poljubac i za tebe, draga moja :OK: :D.

 3. oblogovan says:

  Kada god se na moru bliži nevreme, vezujem se za vodovodne instalacije na višim spratovima. Što je sigurno, sigurno je… 😛

  • tatjanamb says:

   Nije bas bilo prijatno, moram priznati, jedino sto Opatija nije tako izlozena buri kao Senj, recimo, u koji sam kasnije isla i koji je moj “miamor” grad, sto bi @ Labileta rekla (ne misleci na grad, naravno :D).

 4. Stilueta says:

  Tako blizu…. 🙂

 5. Pingback: Nevera u Opatiji / Storm in Opatija | Tatjana MB blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s