Nevera u Opatiji / Storm in Opatija

Ovo je bio jedan od retkih odmora gde su osim jednog dana koji je bio tmuran, kišovit i hladan, svi ostali bili kao stvoreni za letovanje.

Nedelja (26.08) počela je šućmurasto, ali sa mogućnošću iskorišćenja plaže i mora bar jedan deo dana. Pretpostavka se i obistinila te je, nekih 1 – 2 sata utrošeno za aktivnosti na plaži , taman pre pljuska koji je nemilosrdno nastupio, rasterao sve prisutne, ostavivši nekolicinu entuzijasta u nadi da će se vreme možda promeniti na bolje.

Kako je počela nevera, deo nas se sakrio pod tendu bara, sedeći u kupaćim kostimima, obavijeni pešikrima, držeći u zagrljaju tek kupljeno piće, a pod miškom torbe za plažu, papuče i ostale rekvizite.

Par posetilaca se i dalje kupalo, neki su užurbano protrčavali kroz novonastale barice bežeći od nevremena, a deo se skrivao pod krošnjom drveća.

Najsladje i meni najzanimljivije su bile tri gracije koje su jedno pola sata držale svoju prostirku za plažu visoko iznad glava ne bi li se zaštitile. Ne znam da li su znale da su „iskorišćene“ kao modeli za par fotografija sa letovanja, ali ako se slučajno zadese na ovom blogu i prepoznaju, veliki pozdrav za njih :D.

This slideshow requires JavaScript.

Tekst & Fotografija / Text & Photo: Tatjana Milic Babic
This entry was posted in Fotografija / Photography, PUTOVANJA / TRAVELS and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Nevera u Opatiji / Storm in Opatija

 1. dollybel says:

  pročitah naslov pa pomislih: ohoho, vid male 🙂
  kad ono nevrijeme:))
  jučer sam ti pokisla kao miš
  ne, nisam se uslikala, iako bi ta fotka mogla ladno da se uklopi u ovu tvoju neveru 🙂
  pozdrav šiljem s odmora i planinskog zraka

  • tatjanamb says:

   😆 Nije mi palo na pamet drugo moguce znacenje reci, al’ tebi takvo nesto tesko moze promaci :lol:. I to mi se dopada, lepo opazas detalje :OK:.

   Bila sam i mokra i smrznuta proslog tjedna, negde sredinom. Prevarih se pa ne obuh odgovarajucu obucu te su mi hlace, cipele…bile vlazne cijeli radni dan.

   Nadam se da si se lijepo provela na odmoru i uzivala na planinskom zraku. Ako napravis neku fotku, stavi je na blog da uzivamo bar u pogledu :D.

 2. I mene je ta “nevera” odvela na pogrešan trag 🙂

  • tatjanamb says:

   Aaaaaa :lol:. Znas kako se kaze “sto je babi milo, to joj se i snilo” :D. Nismo mi ni babe ni dede, al’ ko zna sta nam se svima vrtelo po glavi ovih dana.. :D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s