Potraga za macom Belkom / Search for cat Belka

Cat disappeared on 16th October. A few of us trying to help in the search. Advertising on blog, at social networks, putting up posters around …. are some ways of the search although the chances are not great.

______________________________

Dana 16.10.2012.g. nestala je BELKA (maca bele boje sa 2-3 tamne fleke na leđima i sivo – crnim repom).

 Zajedno sa vlasnicom živela je na području Palilule (šira okolina ulica Jaše Prodanovića, Ruvarčeve, Takovske, Cvijićeve, Vojvode Dobrnjca, Draže Pavlovića, Dalmatinske..). 

Pogledajte Vaše podrume, garaže, šupe, dvorišta… Ako imate bilo kakvu informaciju o njoj, živoj ili ne, molimo Vas da je prosledite na broj tel: 063 10 80 974 (Tanja) ili na tanmilbab@hotmail.com. 

Hvala na pomoći svim ljudima dobre volje.

Foto: Sanja S; Tekst: Tanja MB

_____________________________

Potraga za macom Belkom / Search for cat Belka (©2012 SanjaS & TMB(link na kojem možete preuzeti letak za deljenje mejlom ili štampanje i postavljanje info u Vašem kraju)

This entry was posted in Fotografija / Photography, SVET ŽIVOTINJA / ANIMAL'S WORLD, VESTI / NEWS and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Potraga za macom Belkom / Search for cat Belka

 1. noviinternet says:

  Nadam se da ćete je naći ili da će ona naći svoju kuću, a ako ne nađe dosadašnju da će naći neke druge ljubazne domaćine…

  • tatjanamb says:

   Hvala na lepim zeljama <3. Volela bih da tako bude mada, realno, sanse nisu bas velike. Uradjeno je sve sto se moglo osim jos par stvari (izmedju ostalog i ovaj nacin informisanja) ne bi li se uslo u trag bar nekoj validnoj informaciji.

   • noviinternet says:

    Znam, znam… i da sve činite i da ste tužni… ne znam drukčiju podršku da pružim, osim nade da će sve biti OK. Nama se jedna Belka (zaista smo je tako zvali, mada je imala samo beli “plastron” oko vrata) vratila tek kad je donela jedno svoje mače 🙂

   • tatjanamb says:

    Dovoljno si ucinio lepim komentarem ❤ :D. Vecina to ne ume ni pod tackom razno, ja da ti kazem… 😀

    Ova vec ima godinice, a i davno je sterilisana bas zbog problema preteranog razmnozavanja u kraju (a i generalno), podmetanja macica, totalno nehumanog ubijanja i razbacivanja podmlatka i td, i td… Da ne kvarim suvise temu nekim ruznim stvarima :D.

    Kako god se zavrsi, nekako mi je vazno da se ucini sve sto moze, a dalje zaista nije vise u nasim rukama :OK:.

 2. dollybel says:

  ja se nadam i držim fige

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s