Leto, vreme za promene … ili ne ? / Summer, the time for changes …. or not ?

Original photo: https://lh4.googleusercontent.com/-j8hMJ6ZrGsk/TYpZWiIHa4I/AAAAAAAAAlY/COG3n5aPYGk/s400/33436_1241810303662_full.jpg

______________________________

“Lassie” come home and wants to say hello ❤ :D.

______________________________

Dugo me nije bilo ni na vašim blogovima ni u svom virtuelnom kutku pa sam malo iznenadjena promenama izgleda sadržaja u koje uranjam ne bih li napisala neku reč posle toliko vremena. A ne bih trebala da se iznenađujem jer promene su svuda oko nas pa i u blogosferi. 

Stiglo je leto dvehiljadetrinaesto. Novo, vrelo godišnje doba i vreme za razna preispitivanja, razmišljanja, traganja…kojim smerom dalje. Da sam Božija ne mogu da postignem sve što volim i želim, pa u tom smislu kreću raščisćavanja, traganja i sve što pomenuh iznad. I već se vide rezultati, a to me posebno raduje. 

U to ime svima nam želim samo pozitivne stavove i kretanje napred uprkos nedaćama. A ima ih. Svakojakih. Ne dajmo se (nikako :D) i nastavljamo gde smo stali.

Pozdrav svima i vidjacemo se u nasim blog domovima ❤ :D.

This entry was posted in Некатегоризовано and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Leto, vreme za promene … ili ne ? / Summer, the time for changes …. or not ?

 1. Поздрав и Теби 🙂 Видимо се.

  • tatjanamb says:

   Pozdravljam Te Silvana sa posebnim zadovoljstvom. Zaista ❤ :D.

   • Хвала ти, драга моја. Недостајала си ми у овом виртуелном свету. Дружићемо се. Цело лето је пред нама, а на недаће – нећемо мислити 🙂 🙂 🙂

   • tatjanamb says:

    Hvala Tebi na lepim recima :D. Sa zadovojstvom cu “skoknuti” do Tvog bloga. Od nedaca se ne moz’ pobeci, ali mozemo da ih gledamo iz sto pozitivnijeg ugla :OK: :D.

   • tatjanamb says:

    Imas divnih i korisnih poruka na blogu :OK: <3. Zao mi je sto ne mogu komentarisati, ali cu svejedno uzivati u procitanom <3.

 2. LaBiLnA says:

  Welcome back 🙂 Pa ‘de si bre ti ženo dubokog dekoltea i loknaste kosijane? 🙂

  • tatjanamb says:

   A bre zgodno ženče… ❤ 😀 Di sam bila, šta sam radila… pitanje je da li i sama znam 😯 :D. Da sam paranoična, sad bih pomislila da si me negde danas videla kako sam obučena kada pominješ dekolte i lokne 😀 😀 :D. Poljubac Labileta, nedostajala si mi <3.

   • LaBiLnA says:

    I ti meni…. Krajnje je vreme da opet nešto organizujemo 🙂 Cmok :*

   • tatjanamb says:

    Pravo velis :D. Taman sam pocela da radim na zmijskome tijelu (mome, tvoje prepustam strucnijima od sebe :D) k’o da sam znala da ce i neki dogovor da padne (pojavljivanje u javnosti, medj’ sirokim narodnim masama :D).

 3. oblogovan says:

  Dobro došla… (Pre neki dan setio sam se Lesi… Stvarno bih mogao da pogledam taj film opet… A možda i ne bi trebalo…? Možda bi to valjalo pamtiti onako kako je bilo, da se ne razočaram… Hm… )

  • tatjanamb says:

   Bolje te našla, dragi OB :D. Možda ne bi bilo loše pogledati Lesiku, pod uslovom da nema scena za plakanje (ne sećam se više) jer postadoh nešto srca mekanoga… 😕 Umesto da mi kamen, osim u zbirci, osvane i u grudima … ćorak 😀

 4. Dragana says:

  ćao Tanja 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s