Darko & Sanja chetverac

Uskoro ce ponoc. Zasto ne spavam ? Posle ovako ispunjenog dana nije lako zaspati. Sa Grobnika (lepo mesto nedaleko Rijeke) stigli smo nesto posle 22 h. Autobusom. Iz Senja smo krenuli oko 13 h, u Rijeku dosli oko 15h gde nas je kolima docekao deo druzine Darko & Sanja. Za pola sata smo bili na Grobniku u srdacnom zagrlaju,na casici razgovora i odlicnom rostilju (riba, povrce) . Prijatelji za koje biste ruku u vatru stavili. Zbilja. Zagrlili smo se kao da smo rod rodjeni. I vise od toga.

Malo je vremena bilo za sve sto smo hteli podeliti. Dok sam obisla Orku i njene stence, nahranila neke od cicosa u okolini (cim se pojavim macija druzina pronese glas – ona je stigla 😀 ), upoznala se sa ljubaznim prvim komsijama i njihovim ljubimcima…prodje dan. U 20 h smo krenuli istim putem nazad. Odvezli su nas na autobuski kolodvor i smestili na autobus koji je iz Trsta preko Senja isao za Dubrovnik.

Veliki pozdrav za Darko & Sanja chetverac, Djidjija i Esteru, vozace poznatog rijeckog prevoznika koji odlicno rade svoj posao, ljubaznu g-dju i njenog rodjaka koji su nam, na povratku, u prepunom autobusu ustupili dva spojena sedista. A svima vama koji citate – velika pusa i topli pozdravi sa +30 C i ove veceri.

Senj, 05082015.

This entry was posted in PUTOVANJA / TRAVELS, SVET ŽIVOTINJA / ANIMAL'S WORLD and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s