Gde jesti kada smo na odmoru

Mislim da je danas bilo bar 40 C. Podjednako je toplo kao da smo u kontinentalnom gradu ali je ta cinjenica nekako prihvatljivija kada znate da imate dobrih nacina za iskoristiti vrucinu. Plivanje u kasnijim prepodnevnim casovima uz zabavno druzenje sa dragim ljudima, uzivanje u lekovitim blatu po kojem je Karin poznat, a nakon toga odlazak u restoran u kojem smo, proslog ili pretproslog leta, otkrili odlicnu hranu. Ukusno, pristojnih cena, cisto. Vlasnik je odlican kuvar, a osoblje ljubazno i usluzno, Nas dvoje je rucalo piletinu sa topljenim sirom i prilozima (zelena salata, pomidor, kecap) u sveze pecenoj lepinji, pomfrit i pivo. Zadovoljni smo kao i prvi put, sto znaci da se kvaliteta hrane i usluge nije promenila. Ceh: 43 kune tj. oko 5,5 eura po osobi, odnosno oko 670,oo dinara. Obrok je vredio svaku paru. Za kraj obeda – kafa i pivo sa ukusom limuna u obliznjem kaficu (nocas pomenut u postu).

Karin, 08082015. Foto: Pogled sa terase kafica, TMB.

This entry was posted in HRANA / FOOD, PUTOVANJA / TRAVELS and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s