Mislim da je danas bilo bar 40 C. Podjednako je toplo kao da smo u kontinentalnom gradu ali je ta cinjenica nekako prihvatljivija kada znate da imate dobrih nacina za iskoristiti vrucinu. Plivanje u kasnijim prepodnevnim casovima uz zabavno druzenje sa dragim ljudima, uzivanje u lekovitim blatu po kojem je Karin poznat, a nakon toga odlazak u restoran u kojem smo, proslog ili pretproslog leta, otkrili odlicnu hranu. Ukusno, pristojnih cena, cisto. Vlasnik je odlican kuvar, a osoblje ljubazno i usluzno, Nas dvoje je rucalo piletinu sa topljenim sirom i prilozima (zelena salata, pomidor, kecap) u sveze pecenoj lepinji, pomfrit i pivo. Zadovoljni smo kao i prvi put, sto znaci da se kvaliteta hrane i usluge nije promenila. Ceh: 43 kune tj. oko 5,5 eura po osobi, odnosno oko 670,oo dinara. Obrok je vredio svaku paru. Za kraj obeda – kafa i pivo sa ukusom limuna u obliznjem kaficu (nocas pomenut u postu).
Karin, 08082015. Foto: Pogled sa terase kafica, TMB.