Gde jesti kada smo na odmoru

Mislim da je danas bilo bar 40 C. Podjednako je toplo kao da smo u kontinentalnom gradu ali je ta cinjenica nekako prihvatljivija kada znate da imate dobrih nacina za iskoristiti vrucinu. Plivanje u kasnijim prepodnevnim casovima uz zabavno druzenje sa dragim ljudima, uzivanje u lekovitim blatu po kojem je Karin poznat, a nakon toga odlazak u restoran u kojem smo, proslog ili pretproslog leta, otkrili odlicnu hranu. Ukusno, pristojnih cena, cisto. Vlasnik je odlican kuvar, a osoblje ljubazno i usluzno, Nas dvoje je rucalo piletinu sa topljenim sirom i prilozima (zelena salata, pomidor, kecap) u sveze pecenoj lepinji, pomfrit i pivo. Zadovoljni smo kao i prvi put, sto znaci da se kvaliteta hrane i usluge nije promenila. Ceh: 43 kune tj. oko 5,5 eura po osobi, odnosno oko 670,oo dinara. Obrok je vredio svaku paru. Za kraj obeda – kafa i pivo sa ukusom limuna u obliznjem kaficu (nocas pomenut u postu).

Karin, 08082015. Foto: Pogled sa terase kafica, TMB.

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Crtice iz svakodnevice / Notes from everyday's life, HRANA / FOOD, KOLUMNA / COLUMN, PUTOVANJA / TRAVELS i označen sa , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s