Za Bracu R.

Sinoc stigli u Senj. Vreme…za nepozeleti. Bura je tako duvala da smo se jedva kretali jednom od riva. Uspeli da odemo do plaze poznate kao Djiga da se pozdravimo s morem i izmerimo tempereturu istog. 21 stepen. U odnosu na Karinsko more znatno hladnije ali za Senj to je prilicna cifra, posto je ovaj grad cuven po buri i hladnom moru. 

Pogled na deo Senja.

Navece nas je ispratila kisa do jednog od dragih nam kafica (“Kod Tome”) gde uvek svratimo na dolasku i zbog dobre usluge, ali i zbog jednog divnog i dragog prijatelja koji je, dok je bio ziv, rado svracao u ovaj kafic. Brace, dok smo zivi i pri pameti, uvek cemo te se rado i s ljubavlju secati ❤.

Tekst i foto: Tatjana Milic Babic; 29.08.2017, Senj, Hrvatska.

This entry was posted in Некатегоризовано, PUTOVANJA / TRAVELS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Za Bracu R.

 1. belabojica says:

  Baš vas je htelo s vremenom.

  • tatjanamb says:

   Taj dan je stvarno bio za Bogu plakati. Ja se, što bi Senjani rekli, moĉila nisam (tada). Kasnije se bura smirila, naravno. More je bilo mrzlo ali meni ta senjska temp mora (ĉitaj – hladno) vrlo odgovara. Verov je to i navika jer sam detinjstvo i dobar deo mladosti tu provela i više mi prija nego temp Karinskog mora, na pr, gde takođe idemo, ali gde more zna biti pretoplo za moj ukus. Mm je potpuno drugaĉiji po tom pitanju i njegov izbor ugodne temp mora sasvim je suprotan. No oba grada imaju svoje blagodeti te se snađem kada se treba uźivati i tamo i ovamo💕🙂.
   Hvala na komentaru belab, ĉitamo se💕.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s