Bik vs. ajkula

Rece mi jedna  (za sad) virtuelna, vrlo draga, prijateljica: “Tanja, pa ti bas znas da uzivas.” Nije da nema istine u recenom (mozda je za to zasluzan bik u meni), al’ ima tu i drugih okolnosti koje su se tako namestile da su dale dobar rezultat, bar u ovoj igri. A savrsenstva nema, to do sad verovatno i sami nauciste. Negde smo u plusu, negde u minusu ali je vazno da plivamo bolje od sekire. 

Senj, na Shkveru: deo plaze i pogled iz kafica Meduza.

Sunce lepo greje, a more je citavih 20 stepeni. Zagrejalo se za ceo stepen od juce do danas. Kad udjete u more, u roku od par minuta onaj deo tela (a posle i sve ostalo) koji se nalazi u vodi je kao “pod anestezijom”. Sve sto vas je do tog momenta bolelo (krsta, zglobovi, ruke, noge…) prestaje da boli jer telo kao da prelazi u novu dimenziju. Za mene skoro savrsen ugodjaj pa sam plivala i za sebe i za ostatak posetilaca. A ako naidje ajkula (ne daj B) pa dohvati po nesto, bice lakse jer se nece ni osetiti 😆.

Tekst i fotografije: Tatjana Milic Babic; 29 – 30.08.2017, Senj, Hr; Samsung mob; PhotoFrame aplikacija koriscena za kolaz.

This entry was posted in PUTOVANJA / TRAVELS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s