Karlo & Karla

Karin – ušli smo u poslednju trećinu odmora. Vreme za plažu, sunčanje, plivanje, šetnju…više je nego dobro, ali se u apartmanu ipak mora uključiti klima tokom dela dana (izbegavam je kad god mogu) jer je teško izdržati visoke temperature, a naročito vlagu koje ima u izobilju (kao i u Beogradu).

Pogled sa terase apartmana.

Ove godine smo, za razliku od prethodnih, promenili iznajmljivače apartmana. Nikako iz razloga nezadovoljstva (naprotiv). Prosto se situacija tako namestila da je promena bila neizbežna. Novi prostor nije previše udaljen od prethodnog ali ima dosta stepenica koje treba preći da bi se stiglo do mora. Dok smo mladi (ili mladji) i zdravi to nije nesavladiva prepreka. Sa godinama koje dolaze svakako će ići i potraga za drugačijim prilazom moru.

Pauza uz kavu i pivu.

Današnju “pauzu” na plaži proveli smo u ugodnom hladu i prijatnom ambijentu kafića Cadena. I ove godine u njemu rade dve divne, ljubazne, mlade osobe sličnog imena – Karla i Karlo. Žive na oko kilometar razdaljine, a pre početka rada u ovom kafiću nisu ni znali jedan za drugog. Kao što ni ja ne bih znala za ovaj zanimljivi detalj da nisam danas započela razgovor sa Karlom. Karlo(a) na kvadrat na prostoru od više kvadrata. Pozdrav za oboje, hvala vam što boravak na plaži i u Karinu činite još lepšim.

Tekst & foto: Tatjana MB
Samsung mob, 04 – 06.08.2018, Karin (Hr).
Pri obradi fotografija korišćene aplikacije PhotoFrame i Add Watermark.

This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s