Odabrana

Kada sam počela da pišem nisam bila sigurna ni kako sročiti mnoštvo dešavanja i inspiracija u jedan tekst niti kako taj mix nazvati. Juče, tokom dana, ideja je bila formirana i fokusirana na par stvari. Jednostavno se, od sinoć do danas, desilo toliko toga. Malo, a mnogo.

Ako je neko uspeo da otprati tekst na blogu, postavljen u nedelju, 17. februara, pod uslovom da mu je bilo dovoljno zanimljivo da čita i prethodne objave, mogao je da primeti da je nedeljni tekst izašao sa par dana zakašnjenja (umesto u četvrtak odn. petak). Nisam uspela da se držim plana (planovi izgleda postoje, između ostalog, i zato da bi se menjali) ali sam ispunila zadatak o dvema objavama tokom nedelje. Dovoljno prihvatljivim u smislu kvalitete i zanimljivosti (što mislim da je bitno).


Photo by Vilmos Vagyoczki on Pexels.com

Inače, postala sam…ne znam ni sama kako bih nazvala samu sebe, pa ću napisati – neko bitan… jednom uličnom cicosu. Ovo je drugi put da me je neka životinja odabrala za ovakav zadatak (bio je još jedan sličan momenat, ali daleko kraći, uzputni, i o njemu ću nekom drugom prilikom) ali ni nalik prethodnim iskustvima. I bila sam izbačena iz ravnoteže. Tačnije, još uvek sam. Pogled pun poverenja, jasan osećaj da se neko oslanja na vas, veruje vam i bezgranično je zahvalan za sve što činite za nju, njega…ne sreće se baš često u ljudskim očima. Ne znam kako će se cela priča završiti jer je previše okolnosti koje mi se ne dopadaju, ali znam da će od mene dobiti maksimum. Nadam se dovoljno adekvatan za poklonjeno poverenje.

Prošlim tekstom počela sam još jednu novu rubriku – PRIKAZ KNJIGE. Kad već volim i čitam knjige zašto to ne pretvoriti u neko kratko, lično viđenje koje će, možda, nekome značiti. U svakom slučaju, uvek imajte u vidu da ono što se meni dopada ne znači da će se svideti i vama (i obratno), ali se nadam da će vam dati bar neku dragocenu smernicu po pitanju knjige o kojoj budem pisala u datom momentu.

Nameravam da uvedem još novina na blogu (u smislu tema) s obzirom da su mi interesovanja prilično široka. Neću otkrivati detalje ali verujem da će biti dovoljno onih koji će se pronaći u objavama i, nadam se, uživati u napisanome.

Bgd, 19.02.2019.

Tekst: Tatjana MB

This entry was posted in SVAKODNEVICA / EVERYDAY'S LIFE, SVET ŽIVOTINJA / ANIMAL'S WORLD and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Odabrana

  1. herrmomonews says:

    Meni taj prikaz knjiga mi je dosta interesantan mada to ne znaci da i ostalo nije. Pozdravljam Te.

    • tatjanamb says:

      Drago mi je da Ti se dopada rubrika🙂. Verovatno zato što voliš da čitaš💕. Biće još prikaza (knjiga, hvala B imam na raspolaganju), a taman ću im se i više posvetiti (sklonivši neke dokolice u stranu). Veliki pozdrav i za Tebe @Herrmomonews 🌼🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s