O autoru bloga / About the blog’s author

Love between human & dog <3.

Love between human & dog <3.

Pozdrav i dobrodošlica svima koji posete blog. Dok ne napišem neki primeren tekst (ne suviše pretenciozan) da bi ste dobili utisak ko je sa ove strane monitora, pozivam Vas da pročitate/pogledate postove koji se ovde mogu naći. Mislim da će Vam dati solidan uvid o autoru bloga, možda i bolji od opširnog CV-ja.

Svima koji ostave traga da su bili ovde rado ću uzvratiti virtuelnom posetom.

Uživajte kao da ste kod svoje kuće 🙂 . 

Tatjana MB

____________________________

Hello and welcome to all who visit this blog. Until I write appropriate text (not too pretentious) for you to get an impression of who is beside the monitor, I invite you to read / look the posts that can be found here. I think it will give you a solid overview of the blog’s author, perhaps better than some CV.

To all those who leave a trace that they were here, I’ll gladly return the virtual visit.

Enjoy as you are at home :).

Best regards,

Tatjana MB

18 Responses to O autoru bloga / About the blog’s author

 1. Zoran Stefanovic says:

  ja sam bio

 2. wacco says:

  ….dobrice moja lepa… ae cc…. ;-))))…. :-***** (y) sn.

 3. Nemanja says:

  O dragim ljudima se nikada ne može baš sve saznati! 🙂

  • tatjanamb says:

   Pozdrav Nemanja i dobro mi dosao :D. Nesto nije lose sacuvati za sebe, kao jednu malu, tajanstvenu teritoriju na koju samo mi imamo pristupa :D.

 4. Nekima je potrebna ljubav da bi pisali, drugima ohrabrenje, trecima talenat sa kojim se rode…

  • tatjanamb says:

   Pozdrav Violeta :). Vazno je da se pronadjemo u necem sto volimo i da to radimo na zadovoljstvo i nase i onih koji to gledaju, citaju…

 5. vesna says:

  Draga Tatjanamb, prvo, hvala što me pratite i lajkate. Drugo, imate psa koji je toliko sličan mome, da sam se odmah zaljubila (u psa, u autora, u blog). Treće, sviđa mi se neposredan i prirodan način na koji ste se predstavili. I sad idem naći onu kućicu Follow koju treba kliknuti da i ja vas pratim. Pozdrav,
  Vesna

  • tatjanamb says:

   Dobro dosli Vesna :D. Drago mi je da ste videli komentare na svom blogu posto obicno moram zamoliti da ih izvade iz (virtuelne) kante za smece (imam nekakav problem sa WP iz nepoznatih mi razloga).

   Psic nije moj vec nasih (suprugovih i mojih) prijatelja koje volimo kao da su nam rodjaci, nedaleko Rijeke. Zvao se Rex i obozavala sam ga. Nazalost nije ziv vec oko godinu dana. A ja sam “mackara” sto cete vec primjetiti :D.

   Drago mi je da cemo se pratiti na blogovima. Uzivacu ❤ :D.

   Puno Vas pozdravljam,

   Tanja

   • vesna says:

    Zašto vas ne pratim iako sam kliknula da pratim? Kad pokušam ponovno, samo mi ponudi “ne prati”. Vi u spamu ja u ne prati i eto belaja 🙂

   • tatjanamb says:

    Probajte kliknuti na to “ne prati”. Trebala bi Vam se onda pojaviti suprotna ponuda tj. “prati”. Onda kliknite na to “prati”. Pa javite je li uspjelo ❤ :D.

    P.S. Pricamo o onoj crnoj ranfli pri vrhu monitora, zar ne, na kojoj pise (gledano s lijeva na desno): W oznaka, Ime bloga, Following (ili Prati) i Svidja (ispred toga je zvjezda).

 6. Tanja, ne znam gde ti je mail a izabrala sam tebe za igru http://mojritamdana.wordpress.com/2013/08/03/blogeri-se-igraju/

 7. Pingback: My little universe for writing | Tatjana MB blog

 8. herrmomonews says:

  …pitao bih Te o linku s desna strane sajta, ako si na volji i u mogucnosti molim Te kontaktiraj me na,
  herrmomo.wp@gmail.com
  …ako se kosi to s Tvojim principima, nikakav problem, da si ziva i zdrava.

 9. Nath says:

  Hi Tatjana 😉
  I hope you are doing well considering the current situation. For a very long time we haven’t met … I just found one of your posts on my blog so I’m coming to see you. I’m going to close my blog, I haven’t written anything since my little Caline left. Do you still take care of abandoned animals as much? My three current cat friends come from the streets, wild for two and abandoned for one … but always so much joy to share their life and especially to have been able to gain their trust. Animals bring so much more than humans who very often have nothing human with our friends … I wish you lots of good things my friend and above all take good care of you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s